Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verdachte aangehouden van dodelijk ongeval Nieuw-Dordrecht

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Verdachte aangehouden van dodelijk ongeval Nieuw-Dordrecht 16:08 vrijdag 8 september 2000

Ernest Zinsmeyer 0591 662014 / 0622 662875

NIEUW-DORDRECHT
Vrijdagmorgen is een 39-jarige inwoner van Nieuw-Dordrecht in zijn woning aangehouden, als verdachte van het dodelijk ongeval donderdagavond op de Klazienaveensestraat. Daarbij kwam de 12-jarige Ramona Knegt uit Nieuw-Dordrecht om het leven.
Nadat bij het ongeval scherven van een koplamp van een Toyota zijn aangetroffen, werd vrijdagmorgen na een tip een dergelijke auto met forse schade aangetroffen in Nieuw-Dordrecht. De aangehouden verdachte is de eigenaar van deze auto.
Na zijn aanhouding bleek hij bij een ademtest ongeveer 1 promille alcohol in zijn bloed te hebben. Uit het onderzoek, dat nog wordt voortgezet, moet blijken of kan worden vastgesteld dat de aangehouden verdachte het ongeval heeft veroorzaakt, en of hij op dat moment onder invloed van alcohol verkeerde.
De man heeft geen bekentenis afgelegd. Hij is in verzekering gesteld, en het onderzoek loopt nog. Wel is inmiddels vrijwel zeker vastgesteld dat de auto van de verdachte bij dit ongeval betrokken is geweest. Dit is het voorlopige resultaat van het ingestelde sporenonderzoek.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie