Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Subli verlengt sponsorcontract met KNF

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Koninklijke Nederlandse Federatie van Landelijke Rijverenigingen en Ponyclubs (KNF)

'Subli blijft KNF voeren'
Subli heeft tijdens de Levade, vrijdag 8 september, haar sponsorcontract met de KNF verlengd voor de komende drie jaar. In de Subli-stand in het promodorp waar de subli-huiskleuren rood en wit zegevieren, vond de contractondertekening plaats tussen Subli-directeur Wijnveen en dhr. Berendsen, directeur van de KNF. In 1997 werd de eerste vorm van samenwerking tussen beide partners een feit.

Met de Subli-producten is verantwoord voeren voor de KNF een stuk eenvoudiger geworden. Soms is het toch moeilijk de juiste balans te vinden. Dan is dé Subli paardenvoederspecialist graag van dienst met een advies op maat. Subli paardenvoeder is een kwaliteitsproduct waarop het GMP kwaliteitslabel en C10 keurmerk van toepassing zijn. Geen wonder dus dat ook de KNF gerekend mag worden tot één van de vele tevreden relaties.

Dhr. Wijnveen, directeur Subli, ondertekent het sponsorcontract met de KNF. (foto: KNF pr/communicatie)

Subli levert haar producten in zakken en ook in bulk. Subli-voeders worden aan huis geleverd en zijn ook altijd verkrijgbaar bij de Welkoop winkels. Subli informeert u graag over haar producten, overige diensten en de leveringscondities. Bel 0900 202 53 21.

Met champagne wordt getoost op de samenwerking tussen Subli en de KNF door de heren Wijnveen en Van Schaik (Subli) en de heren Berendsen en Schaftenaar (KNF).
(foto: KNF pr/communicatie)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie