Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Etten-leur wint MKB-gemeenteprijs 2000

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Etten-leur wint MKB -gemeenteprijs 2000

De gemeente Etten-Leur is uitgeroepen tot de meest ondernemersvriendelijke gemeente van Noord-Brabant. De voorzitter van MKB-Nederland, de heer J. de Boer, heeft onlangs de MKB-Gemeenteprijs 2000 overhandigd aan burgemeester H. van Agt. Alle Brabantse gemeenten zijn in de afgelopen periode beoordeeld op het gebied van ondernemersvriendelijkheid. Op basis van deze doorlichting was Etten-Leur samen met de gemeenten Cuijk, Heusden, 's-Hertogenbosch en Waalwijk doorgedrongen tot de vijf genomineerde plaatsen. Dat Etten-Leur winnaar is van de MKB-Gemeenteprijs 2000, heeft de gemeente onder andere te danken aan: het goede en structurele overleg tussen ondernemers en gemeente, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie