Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Drenthe

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Perberichten van donderdag op vrijdag
11:15 vrijdag 8 september 2000

Martin Panman
0592-383211

Geesbrug

Inbraak transportbedrijf
Vannacht is er ingebroken bij een transportbedrijf aan de Energiestraat in Geesbrug. Er werd een gat naast de toegangsdeur gemaakt, waardoor men een kluis naar buiten getrokken kon worden. In de kluis, die niet op slot zat lagen alleen papieren. De eigenaar deed aangifte.

Emmen
Diefstal uit winkel

In Emmen is gisteravond een 33 jarige man uit Emmen aangehouden, die verdacht wordt van het stelen van spijkerbroeken. De man was de broeken aan het verkopen op een aantal plaatsen in Emmen. Toen de politie de man aansprak ging hij er van door. Hij liet de broeken achter. Later op de avond kon de man alsnog aangehouden worden. Hij kreeg een proces-verbaal en de broeken zijn terug bij de eigenaar.

Rijksweg N33 afgesloten
Zaterdag wordt de RW 34 van 6.00 uur tot 18.00 uur bij Bareveld afgesloten. Het verkeer wordt omgeleid via de oude weg, De Hilte - Gieten en via de Eexterweg naar het verkeersplein Gieten.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie