Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 8-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Vecht & Venen, 10.15 uur
controle op alcohol

MAARSSEN/MIJDRECHT Een 37-jarige inwoner van Utrecht is in de nacht van donderdag op vrijdag aan de Dr. Plesmanlaan in Maarssen aangehouden voor het rijden onder invloed. De man bleek een alcoholpromillage van 0,95 te hebben. De man kreeg een rijverbod van drie uur en een proces verbaal.

Aan de Straatweg in Maarssen werd in dezelfde nacht een 29-jarige inwoner van Nieuwegein aangehouden voor het rijden onder invloed. De man bleek een promillage van ruim 2 te hebben. Het rijbewijs van de man is ingevorderd, hij kreeg daarnaast een rijverbod van 10 uur.

Een 19-jarige inwoner van Mijdrecht werd eveneens in de nacht van donderdag op vrijdag aangehouden voor het rijden onder invloed. De man werd staande gehouden aan de Prinses Margrietlaan in zijn woonplaats. De bestuurder bleek een promillage van 0,65 te hebben. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring van vierhonderd gulden

snelheidscontroles

MIJDRECHT Op de provincialeweg N201 tussen Mijdrecht en Vinkeveen is donderdag gecontroleerd op snelheid. Van 876 voertuigen is de snelheid gecontroleerd. In totaal reden 29 automobilisten te snel langs de controlepost. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 121 kilometer, 80 is er het maximum. Ook is dezelfde dag gecontroleerd op de Provincialeweg N401 in Kockengen. Daar werd van 473 voertuigen de snelheid gecontroleerd. In zes gevallen werd de maximum snelheid van 80 kilometer overschreden. Hoogst gemeten snelheid bedroeg er 92 kilometer.

controle vreemdelingen

BREUKELEN/ABCOUDE/LOENEN - De vreemdelingendienst heeft donderdag samen met de arbeidsinspectie, de belastingdienst, sociale recherche en ondersteund door het wijkteam een aantal ondernemingen gecontroleerd op illegalen. Bij de controle werden ruim twintig bedrijven in Breukelen, Abcoude en Loenen bezocht.

Twee mensen zijn aangehouden. Een 22-jarige illegaal in Nederland verblijvende vrouw uit Letland en een man zonder identiteitspapieren. Een nader onderzoek wordt ingesteld.

Vervolgbericht man valt meisje lastig

(zie ook eerder persbericht van 7 september 2000)

LOENEN De politie is bezig met een onderzoek naar een 57-jarige man uit Loenen die een 13-jarig plaatsgenootje lastig viel. Het voorval, het vastpakken van het fietsende meisje door de man, vond woensdagmiddag tussen ongeveer 17.30 en 18.00 uur plaats op de Albrechtlaan met de hoek van de Keizer Ottolaan. Dit is in de omgeving van de plaatselijke bibliotheek.

Na het incident liep de 57-jarige man in de richting van de bibliotheek en is daar vermoedelijk in een personenauto gestapt en weggereden over de Albrechtlaan in de richting van de Rijksstraatweg. Eventuele getuige(n) van dit voorval en /of de man hebben zien instappen in een personenauto, danwel andere informatie heeft (hebben) dat in verband kan worden gebracht met dit misdrijf, wordt (en) vriendelijk verzocht contact op te nemen met de politie te Maarssen, afdeling recherche, telefoon 0346-581111. Alle informatie zal vertrouwelijk worden behandeld.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie