Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Sneller en correcter documenten produceren met e-formity

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht
Sneller en correcter documenten produceren dankzij e-Formity

Alblasserdam, 26 september 2000 - Iris Huisstijlautomatisering, specialist in digitale documentverwerking, -productie en huisstijltoepassing, introduceert een nieuw softwaremerk: e-Formity. Het betreft een aantal softwareoplossingen voor het correct en snel produceren van documenten.

e-Formity bestaat momenteel uit SML-Script en Document Builder. De producten zijn volledig te integreren, maar kunnen ook afzonderlijk worden gebruikt. Met behulp van SML-Script kunnen documenten, zoals overeenkomsten en offertes, razendsnel worden samengesteld. Het programma voert de gebruiker langs vooraf vastgestelde invoervelden. Op deze manier wordt bepaald uit welke tekstblokken en gegevens uit databestanden een document wordt ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie