Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Verstappen negende in tweede vrije training Formule 1 Monza

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

8
september
2000

Jos zet prima negende tijd in de vrije training

Na de tweede vrije training op het circuit van Monza in Italië heeft Jos uiteindelijk de negende tijd op de klokken gezet. Jos wist tijdens deze sessie zijn tijd te verbeteren en verkleinde het verschil met teamgenoot Pedro de la Rosa tot op iets meer dan één tiende van een seconde. Snelste van de dag bleef Rubens Barrichello met op de tweede plaats teamgenoot Michael Schumacher. De beide Mclarens konden vandaag geen indruk maken. Nadat Mika Häkkinen vanochtend niet gereden had, was het nu de beurt aan David Coulthard die van de baan spinde en zijn sessie vroegtijdig zag eindigen. Uiteindelijk bezette Häkkinen de vierde en Coulthard de vijfde plek. Grote teleurstelling was er voor Ralf Schumacher die zijn Williams maar niet in het rechte spoor kon krijgen en de eerste dag afsloot met een 21e tijd, vlak voor Jean Alesi die wederom een slechte dag meemaakte. Een opvallend goed prestatie kwam er van Marc Gene die met zijn Minardi naar een 13e tijd wist te rijden.

Vanuit Monza hoorden wij dat Jos tevreden is over het verloop van de eerste dag. De wagen blijkt het goed te doen op het snelle circuit en zit er voor morgen nog ruimte voor verbetering in. In de loop van de dag hopen wij nog contact met Jos vanuit Italië te hebben.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie