Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Toewijzing woning nu door woningbouwvereniging Oegstgeest

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Oegstgeest

Toewijzing woningen twee seniorenflats voortaan door woningbouwvereniging

Woningbouwvereniging Buitenlust gaat vanaf 1 oktober de toewijzing van de gemeente overnemen van de seniorenflats Heemwijck en Trom-penburg. Dit heeft het College van Burgemeester en Wethouders besloten. Woningzoekende ouderen moeten zich dus voortaan aanmelden bij de woningbouwvereniging.

Aan het besluit is veelvuldig overleg voorafgegaan met de Klankbordgroep Ouderenbeleid. Hierin zitten vertegenwoordigers van de drie ouderenbonden, verzorgingshuizen, de Raad van Toezicht van het Regionaal Indicatieorgaan en de Stichting Welzijn Ouderen Oegstgeest. Met de woningbouwvereniging is onder andere afgesproken dat wanneer een woning in één van de genoemde complexen vrij komt, de klankbordgroep hierover vooraf wordt geïnformeerd. Ook is de afspraak gemaakt dat na een jaar de nieuwe systematiek met de klankbordgroep wordt geëvalueerd. Dan wordt een overzicht verstrekt van de woningen die zijn toegewezen en de herkomst van deze nieuwe huurders. De woningen in de flats Heemwijck en Trompenburg worden voortaan in de woningkrant aangeboden.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie