Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Groningen: van Binsbergen nog spoorloos

Datum nieuwsfeit: 08-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Zuidhorn 8-09-2000
Nog geen spoor van Dirk van Binsbergen Vrijdag 9 september 2000

De naspeuringen van de politie naar de 49-jarige Dirk van Binsbergen uit Zuidhorn die sinds donderdag 31 augustus wordt vermist hebben nog geen resultaat opgeleverd. De afgelopen dagen zijn bij de politie zon veertig tips binnengekomen van mensen die zeggen de heer van Binsbergen en/of de klassieke Alfa Romeo gezien te hebben. De politie trekt de tips na maar tot nu toe hebben die onderzoeken geen concrete aanwijzingen opgeleverd. Het onderzoeksteam houdt nog steeds alle opties open voor de reden van de verdwijning.

De politie hoopt nog steeds op tips die kunnen leiden tot het bekend worden van de verblijfplaats van Dirk van Binsbergen of leiden naar de groene Alfa Romeo, type GT 1300 Junior.

Hiernaast de foto van de klassiek Alfa Romeo, type GT 1300 Junior met het kenteken DM - 16 - 04. Dit is de auto die de heer van Binsbergen in zijn bezit had ten tijde van zijn vermissing. Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 050 - 5995010

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie