Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag Zuiderbad in Amsterdam Oud Zuid

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Amsterdam Oud Zuid

Open dag Zuiderbad! Nieuwsdatum: 29-Aug-2000

Graag nodigen wij u uit op zaterdag 9 of zondag 10 september tussen 10.00 en 17.00 uur een kijkje te komen nemen in het Zuiderbad aan de Hobbemastraat 26.
Tijdens de eerste kijkdag in december vorig jaar heeft u het Zuiderbad in zijn meest kale, desolate toestand kunnen bezichtigen. Het zwembad zelf was er op dat moment uit en de sloopwerkzaamheden waren in volle gang. Tijdens de kijkdag op 1 juli jl. was er al goed te zien dat de opbouw goed vorderde.
Er wordt in het Zuiderbad nu weer druk verder gewerkt aan de wederopbouw. De oorspronkelijke lichtkoepel is weer op het dak geplaatst en het dak is weer volledig in de oude glorie hersteld. Ook de bodem van het zwembad zit er inmiddels weer in, dus een goed moment om weer eens een kijkje in het Zuiderbad te komen nemen. Kinderen tot 16 jaar worden in verband met veiligheid alleen onder begeleiding van een volwassene toegelaten.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie