Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Finale Dutchtone Jeugdserie Windsurfen 2000

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KNWV

DATUM: 1-9-2000

WINDSURFEN - DUTCHTONE JEUGDSERIE WINDSURFEN 2000



De finale van de Dutchtone Jeugdserie Windsurfen op 9 en 10 september in Reeuwijk

Net als in 1998 en 1999 organiseert de WVS Reeuwijk en het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond (KNWV) dit spektakel. Tijdens zes voorrondes die in 2000 reeds zijn georganiseerd hebben bijna 100 jonge windsurf(st)ers zich gekwalificeerd voor dit finaleweekend.

Dit is de derde keer dat het KNWV een dergelijke Jeugdserie windsurfen organiseerd.
Doel van het KNWV is de jeugd kennis te laten maken met
wedstrijdsurfen en heeft daarom een laagdrempelige jeugdserie
georganiseerd. Het identieke surfmateriaal wat ter beschikking is gesteld maakt dat veel jonge windsurfers hebben meegedaan.

Tijdens het finaleweekend zijn de KNWV windsurfcoaches aanwezig om de jeugdige deelnemers van adviezen te voorzien. Naast deze coaches zullen ook bekende Nederlandse toppers, zoals Joeri van Dijk, Pieter Bijl, Ben van der Steen en Ramses Landman, aanwezig zijn om tussen de wedstrijden door demonstraties en adviezen te geven!

Zondag 10 september worden net als zaterdag wedstrijden gesurft, waarna om 16.00 uur de prijzen uitgereikt kunnen worden aan de winnaars van de Dutchtone Jeugdserie Windsurfen 2000.

Het finaleweekend wordt een mega spektakel voor zowel deelnemers als bezoekers. Er zijn speciale activiteiten zoals gratis surflessen, een tandemrace, professionele DJ's, en clinics van toppers!

Dutchtone maakt dit evenement mede mogelijk. De aanbieder van mobiele diensten is als partner van het KNWV breed actief in de watersport.

Voor meer informatie KNWV, afdeling Wedstrijdsport, Hylke Steensma tel. 030-6566587 of e-mail (hylke.steensma@knwv.nl)

Laat meer artikelen zien over: Windsurfen Algemeen



Noot voor de pers: Onze PR afdeling besteedt veel zorg aan de
publicatie van haar (nieuws)artikelen. Desondanks bestaat er de mogelijkheid dat er onjuiste informatie vermeld staat in dit artikel. Indien u denkt dat dit het geval is dan kunt u een bericht sturen naar onze Online PR service door het formulier in te vullen, een postzegel is niet nodig.
Voor informatie en/of uitslagen kunt u contact opnemen met het KNWV, Yvonne Graffner ((yvonne.graffner@knwv.nl)). Bellen kan natuurlijk ook:(030) 656 65 70.

xx


_

KNWV - Postbus 87 - 3980 CB Bunnik - Tel.: 030-6566550 - Fax: 030-6564783 - (info@knwv.nl)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie