Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open huis Politie Assen Noord

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten

Openhuis Politie Assen Noord
12:43 donderdag 7 september 2000

Zaterdag a.s. houdt de politie een opendag van 10.00 uur tot 15.00 uur in het wijkbureau van de politie Assen Noord. Dit bureau is gevestigd aan de Marten Luther King weg in Assen en is een onderdeel van het Achilles gebouw. U bent van harte welkom en u wordt die dag ontvangen door een vrouwelijke agent.

Martin Panman, 0651611628

Was er te zien:

Er staan surveillanceautos en motoren; er zijn ME autos met een echte MEer; er is een arrestantenbus van de parketpolitie; en is een radarauto van het verkeershandvingsteam. Dit team demonstreert ook hoe de lasergun werkt. Verder is ook de koninklijke marechaussee aanwezig met autos en een motor, en is er de beredenpolitie in historisch uniform.

Om 10.30 uur en 13.00 uur een demonstratie met een surveillancehond; Om 11.15 uur en 13.45 uur een demonstratie met een speurhond verdovende middelen;
Om 11.45 uur en 14.15 uur een demonstratie met een speurhond menselijke geur.

In het politiebureau is een demonstratie met wapens en munitie. Ook is er een diapresentatie te zien met als titel munitiedepot Peest. Verder wordt er voorlichting en advies gegeven over het Keurmerk Veilig Wonen. Er is uitleg over de groene en grijze wetten met een video presentatie.

De wijkvereniging Marsdijk en het Sportcentrum Jan Kats houden op dezelfde dag ook een opendag. Tussen de verschillende locaties rijdt een Jan Plezier, die de bezoekers naar de verschillende plaatsen brengt.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie