Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Banne bruist festival 2000 in Amsterdam-Noord

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Amsterdam-Noord

persberichten

BANNE BRUIST FESTIVAL 2000

Dit jaar is het voor de derde maal dat er een Banne Bruist Festival wordt georganiseerd voor en door de buurt Banne Buiksloot. Banne Buiksloot is door de stadsdeelraad in 1998 aangewezen als Grote Steden Beleid wijk in Amsterdam Noord.

Dit feest is in het kader van het Grote Steden Beleid drie jaar geleden opgestart door actieve bewoners uit de Banne. De bedoeling van het feest is om alle bewoners uit de wijk Banne Buiksloot op de been te krijgen en met elkaar kennis te laten maken. De Banne is rijk aan culturen en tijdens dit feest kan iedereen luisteren naar muziek afkomstig uit de verschillende windstreken en de daarbij behorende hapjes proeven. Kortom het is echt feest.

Het feest wordt officieel geopend door de stadsdeelvoorzitter en portefeuillehouder van het Grote Steden Beleid Hans Oosterbaan op zondag 10 september om 14.00 uur.

Voor de jongeren begint het feest al op zaterdag 9 september om 19.00 uur tot middernacht met een Ten Dance Disco tot 21.00 uur in De Rietwijker.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie