Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

11e Nederlands-Duits Archiefsymposium te Zutphen

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksarchiefdienst

11e Nederlands-Duits Archiefsymposium,
9 en 10 november 2000 te Zutphen

Het Rijksarchief organiseert samen met het Stadtarchiv Bocholt en het Westfälosches Archivaamt te Münster sinds 1979 de "Nederlands-Duitse Archiefsymposia".
De 11e aflevering van deze serie bijeenkomsten, waar steeds een 40-50 Nederlandse en Duitse archivarissen van gedachten wisselen over een actueel thema uit de archiefwereld, gaat over "Heroriëntatie en vernieuwing in het archiefwezen", ofwel "Neue Wege und neue Organisationsformen im Archivwesen".

Vertegenwoordigers van diverse archiefdiensten doen verslag van vakinhoudelijke ontwikkelingen (vaak op het gebied van de publieksbediening en -benadering) en organisatorische veranderingen (bijvoorbeeld de vorming ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie