Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

KPMG reikt WebTrust-zegel uit aan hot-orange

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
KPMG

08-09-2000
KPMG reikt WebTrust-zegel uit aan hot-orange

Hot-orange, het Nederlandse warenhuis op Internet heeft als eerste grote business-to-consumer e-commerce onderneming een WebTrust-zegel van KPMG ontvangen. Het Webtrust-zegel is een elektronische waarborgzegel voor bedrijven dat de consument het vertrouwen geeft dat hij op een betrouwbare wijze zaken kan doen met on-line aanbieders. Hot-orange is op verschillende punten met goed gevolg door KPMG doorgelicht en voldoet aan de WebTrust-principes. Dit betekent onder meer dat hot-orange optimale openheid betracht, voldoende maatregelen heeft getroffen om te waarborgen dat transacties juist en volledig worden afgehandeld en dat privacygevoelige gegevens van de klant beveiligd ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie