Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Leids Centrum voor Werk en Inkomen bedient nu de hele regio

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Centrum voor Werk en Inkomen helemaal af

Iedereen voortaan naar CWI

ECONOMISCHE EN SOCIALE ZAKEN - Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) van de Leidse regio is compleet. Sinds afgelopen maandag zijn vijf omliggende gemeenten (Alkemade, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten en Zoeterwoude) officieel bij het CWI aan de Oosterkerkstraat ingetrokken.

Een WW-uitkering aanvragen en een nieuwe baan zoeken op één plek. Dat is wat het CWI beoogt. Werkzoekenden uit de randgemeenten moesten tot dusver nog naar de Sociale Dienst in hun eigen gemeente om een bijstandsuitkering aan te vragen, terwijl ze al naar het CWI gingen voor het zoeken van nieuw werk. Sinds 4 september kunnen de inwoners van de Leidse regio voor al deze handelingen terecht op één adres. Het CWI is een samenwerkingsverband van de Sociale Diensten in de regio Leiden, de Arbeidsvoorziening en de Uitvoeringsinstellingen voor sociale zekerheid (GAK, GUO, SFB, Cadans). Het CWI is gevestigd in het gebouw van het Arbeidsbureau aan de Oosterkerkstraat 1 te Leiden. Werkzoekenden kunnen zich hier elke werkdag van 08.30 tot 12.00 uur inschrijven. Het raadplegen van de vacatures kan op elke werkdag tot 16.00 uur. Op donderdagavond is het centrum geopend 18.30 tot 19.30 uur. Bellen kan natuurlijk ook (071-5354242).

Iedere inwoner van de Leidse regio die op zoek is naar werk of een uitkering wil aanvragen, kan voortaan terecht in het Leidse Centrum voor Werk en Inkomen aan de Oosterkerkstraat. Foto: Wim van Noort.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie