Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma Open Monumentendagen gemeente Leiden

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Programma Open Monumentendagen 2000

BESTUURSDIENST - De Open Monumentendagen vinden dit jaar plaats op zaterdag 9 en zondag 10 september. Niet alle monumenten zijn op beide dagen te bezichtigen. In het onderstaande overzicht staan de openingstijden vermeld.

De openingstijden op zaterdag zijn van 10.00 tot 17.00 uur en op zondag van 13.00 tot 17.00 uur. Bij sommige monumenten is er sprake van afwijkende openingstijden. Dat is met een sterretje (*) aangegeven. De openingstijden van deze monumenten vindt u in het programmaboekje voor de Open Monumentendagen. Daarin treft u ook een beschrijving van de monumenten aan.

Nevenactiviteiten
Naast de geopende monumenten, zijn er ook verschillende nevenactiviteiten. Een overzicht vindt u hieronder. Alle monumenten zijn via een wandelroute te bezichtigen. De wandelroute vindt u in het Open Monumentenboekje. Ook kunt u dit jaar op de fiets langs de evenementen en tentoonstellingen. De fietsroute is in het kort hieronder beschreven. Een uitleg van de route vindt u in het Monumentenboekje.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie