Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bond van Nederlandse Architecten verbouwt website

Datum nieuwsfeit: 09-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bond van Nederlandse Architecten

Al het nieuws over de verbouwing van WeBNA

De vernieuwing van WeBNA is in volle gang. Na vier jaar was de internetsite van de BNA aan ingrijpende aanpassing toe. De technische mogelijkheden zijn verbeterd en het gebruik neemt toe. In de rubriek BNA online houden we u op de hoogte van de veranderingen. Nieuwe en vernieuwde berichten zijn gemerkt een *.

PBO online
Over een paar weken gaat PBO als eerste fase van de vernieuwing van WeBNA van start. PBO staat voor permanente beroepsontwikkeling. Op WeBNA kunt u voortaan op eenvoudige wijze een keuze maken uit het aanbod aan cursussen, studiedagen en opleidingen die voor architecten interessant zijn. De PBO-plus lijst bevat door de BNA geselecteerde activiteiten, geordend naar een aantal voor de beroepsuitoefening belangrijke thema's. Ook vindt u op de site een agenda met actuele, veelal eenmalige, activiteiten als symposia, studiedagen en lezingen. Om u te helpen bij het planmatige aanpakken van uw beroepsontwikkeling, kunt u vanaf WeBNA het PBO-jaarplan downloaden. Op het vernieuwde WeBNA wordt meer gebruik gemaakt van de interactieve mogelijkheden die internet biedt. Zo ook bij PBO online. U kunt uw ervaringen met de vermelde activiteiten doorgeven via een evaluatieformulier. Uw ervaringen komen op het net en helpen uw collega's een goede keuze te maken. PBO online kunt vanaf 18 september op WeBNA (www.bna.nl) vinden.


* Binnenkort op WeBNA
Na de introductie van PBO gaat er in het komende halfjaar nog meer veranderen op WeBNA.
In de loop van oktober krijgt WeBNA een nieuwe homepage en een vernieuwde nieuwsrubriek. Behalve de vertrouwde nieuwsberichten en de BNA-agenda, staan voortaan ook alle BNA-persberichten en "Het beste uit BladNA", "Nieuw op deze site" en "Postbus 19606" op het net. De regelmatige WeBNA bezoeker heeft al opgemerkt dat sinds in augustus, vooruitlopend op de vernieuwing, op de oude site wat experimenten worden uitgevoerd.
In november volgen de servicerubriek, die "service online" gaat heten, en de mogelijkheid om via WeBNA publicaties te bestellen. Ook in de periode daarna is er elke maand iets nieuws te beleven op WeBNA. Er komen nieuwe mogelijkheden zoals een prikbord, een permanente meningspeiling en een persoonlijk informatieabonnement. En de bestaande diensten krijgen een nieuw jasje.


* Architecten actief op het web
De communicatie met de leden via WeBNA wordt natuurlijk alleen een succes als architecten en masse zijn aangesloten op het internet. Die situatie lijkt snel dichterbij te komen. Het aantal architecten dat zich begeeft op de digitale snelweg groeit razendsnel. Gemeten naar de omzet heeft nu 80% van de architectenbranche in Nederland toegang tot internet.


* Sneak pre-view
Voor een beperkt aantal leden, dat zijn nieuwsgierigheid niet kan bedwingen, bestaat binnenkort de mogelijkheid alvast een blik te werpen op het nieuwe WeBNA. Aanmeldingen bij Joep Habets ((jhabets@bna.nl)).

Tijdens de verbouwing
Tijdens de verbouwing draait WeBNA gewoon door. Het kan zijn dat u als gebruiker af en toe enig ongemak ondervindt. Zo is het mogelijk dat u bij het doorklikken van een oude naar een nieuwe of vernieuwde functie nogmaals uw passwoord en toegangscode moet opgeven. We doen ons best dat soort ongemakken tot een minimum te beperken.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie