Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester Rotterdam opent IFHP 2000 in Laurenskerk

Datum nieuwsfeit: 10-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten opent IFHP 2000 in Laurenskerk

Burgemeester mr. Ivo Opstelten verwelkomt op zondag 10 september om 20.00 uur op een feestelijke bijeenkomst in de St. Laurenskerk de deelnemers aan het IFHP 2000 congres, dat van 11 t/m 13 september wordt gehouden in congres- en concertcentrum De Doelen. Het tweejaarlijks wereldcongres van de International Federation for Housing and Planning (IFHP) trekt zo'n 800 deelnemers uit de gehele wereld op het gebied van planologie, stedenbouw, architectuur, politiek, bestuur, advies- en onderzoeksbureaus, projectont-wikkeling, aannemerij en bouwerij en ambtelijke vertegenwoordigers op het gebied van ruimtelijke ordening en volkshuisvesting. Het OntwikkelingsBedrijf Rotterdam ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie