Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Formule 1-coureur Verstappen blij met 4e plaats in Italie

Datum nieuwsfeit: 10-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Jos Verstappen

10
september
2000

Jos blij voor zichzelf en voor het team

Na de voor Jos zo succesvol verlopen GP van Monza hadden we nog even kort contact met hem en vroegen we hem naar zijn bevindingen. "Ik ben ontzettend blij met dit resultaat", aldus een opgetogen Jos vanuit Italië. "Niet alleen voor mij persoonlijk, maar voor het gehele Arrows-team is dit een beloning voor het goede teamwork." Jos beaamde dat zijn starts wel eens sneller waren geweest: "Met de toeren ging er iets mis, het toerental werd niet goed opgepikt. Daarom kwam ik slecht weg."

Jos: ontzettend blij met het behaalde resultaat

En over de crash in de tweede chicane: "Misschien is de slechte start wel een mazzeltje geweest, voor hetzelfde geld had ik er middenin gezeten. Ik zag Pedro door de lucht vliegen. Ik was blij dat ik op tijd kon remmen en zo door de puinhoop heen kon sturen." Met een beetje geluk had er nog een derde plaats ingezeten. Jos hierover: "De auto was fantastisch. Met de topsnelheid zat het wel goed, dat gaf me de gelegenheid om te passeren. De remmen werkten perfect. Ik heb goed kunnen pushen. Het is jammer dat onze tankinhoud niet groter is. Dat zou hebben betekend dat we langer hadden kunnen doorrijden en een kortere stop hadden kunnen maken. Dit had zeker seconden gescheeld. Maar ik ben uiteraard zeer tevreden met dit resultaat en kijk uit naar de volgende Grand Prix in Amerika."

10

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie