Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Educatieve markt in de schouwburg in Den Helder

Datum nieuwsfeit: 11-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Helder

U bent nooit te oud om te leren!

betreft: week: week 34

U bent nooit te oud om te leren!

Uw kinderen zijn de deur uit, u bent met pensioen of de VUT, kortom u heeft meer vrije tijd dan voorheen. Wat gaat u doen met deze vrije tijd? Lekker relaxen? Uw volste recht! Maar het is misschien nog veel leuker om eens wat anders met uw vrije tijd te doen. Door het volgen van een cursus bijvoorbeeld. Want, zoals het spreekwoord zegt: je bent nooit te oud om te leren!

Voor mensen zoals u hebben we een educatieve markt georganiseerd en deze markt is een bezoekje meer dan waard. De educatieve markt vindt plaats in schouwburg De Kampanje op maandag 11 september van 14.00 tot 20.00 uur.

Wat kunt u zoal verwachten? In ieder geval veel informatie. De markt bestaat namelijk voor een deel uit informatiestands waar u uw licht kunt opsteken op het gebied van onder meer natuur en milieu, vrijwilligerswerk, algemene ontwikkeling en kunst en cultuur. Daarnaast kunt u demonstraties bekijken op het gebied van bijvoorbeeld computercursussen, digitale fotografie en videomontage. Verder is er volop gelegenheid om mee te doen aan workshops op het gebied van toneel, zang, werken met klei en tekenen/schilderen. U kunt dus ook zelf de handen uit de mouwen steken!

De educatieve markt wordt georganiseerd door de gemeentelijke dienst Welzijn, de stichting WMD/Welzijn voor Ouderen, de Adviesraad voor Ouderenbeleid en het centrum voor kunsteducatie Triade. De markt vindt plaats in het kader van de landelijke actieweek "De Week van het Leren" dat door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen in het leven is geroepen.

Heeft u interesse, schroom dan niet en bezoek de educatieve markt.

U bent van harte welkom!

laaste verandering: augustus 24, 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie