Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Jorritsma opent nationale voorlichtingscampagne voor bouw

Datum nieuwsfeit: 12-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

UITNODIGING

Graag brengen wij nogmaals de startbijeenkomst van de voorlichtingscampagne ´De bouw gaat digitaal´ op dinsdagmiddag 12 september a.s. onder uw aandacht.

´De bouw gaat digitaal´ is de nationale voorlichtingscampagne om het gebruik van ICT-toepassingen in de bouwbranche te stimuleren en op een hoger niveau te brengen. Minister Jorritsma van Economische Zaken zal de voorlichtingscampagne officieel openen.

De campagne ´De bouw gaat digitaal´ duurt één jaar en is gericht op alle 20.000 Nederlandse bouwbedrijven. De campagne wordt gecoördineerd door de Stichting Electronic Commerce Platform Bouw (EC Platform Bouw) en is een initiatief van tien brancheorganisaties ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie