Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst cursus aquaslank Keerpunta Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 12-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Afvallen in het water!
Informatiebijeenkomst en gratis kennismakingsles cursus aquaslank in aquapark Keerpunta

In aquapark Keerpunt aan de Van der Hagenstraat 11 in het Burg. Van Tuyllpark wordt op dinsdag 12 september voor mensen die op een veilige wijze willen afvallen een informatiebijeenkomst georganiseerd over de cursus aquaslank. De bijeenkomst start met een presentatie in "Captain's Corner", het restaurant van aquapark Keerpunt. Vervolgens krijgt men de gelegenheid om na het theoretische gedeelte zelf te ervaren wat bedoeld wordt met actief bewegen in water. Belangstellenden dienen dus hun zwemkleding mee te nemen. De presentatie begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 19.45 uur De kennismakingsles zal zijn tussen 19.45 uur-20.30 uur. De cursus gaat een week later -dinsdag 19 september- van start en vindt gedurende tien weken plaats tussen 19.00 uur - 20.30 uur.

De cursus aquaslank is bedoeld voor mensen met een overwicht en die zich daardoor niet meer lekker in hun vel voelen. Op de cursus wordt de basis gelegd voor een goed gewicht en een verantwoord voedingspatroon. Tevens zullen de deelnemers ontdekken hoe prettig en ontspannend bewegen in water is. De deelnemers gaan tien weken achter elkaar aquasporten en tegelijk een volledige afslank cursus volgen. Zowel het aquasporten als de voedingsadviezen zal in handen zijn van vakspecialisten. Een dietiste van voedingsadviesbureau Reduce zal ook aandacht besteden aan de psychologische effecten van het afslanken. Daarnaast wordt wekelijks het gewicht gecontroleerd en krijgen de deelnemers een informatief boekje en een weekmenu mee. De zweminstructeurs starten hun lessen met een aantal buikspieroefeningen op de kant en vervolgens komen de activiteiten; trimzwemmen, banenzwemmen en aquarobics aan bod. De cursus is er op gericht om niet alleen tijdelijk resultaat te boeken maar om dit resultaat vast te houden door oude gewoontes te veranderen.

Voor meer informatie kan men bellen met: 079-343 6262.Gemeente Zoetermeer © September 2000

Last update: 1 September 2000 (14:00)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie