Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Schoner Produceren bezoekt Niverplast Folieproducten

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Schoner Produceren bezoekt Niverplast Hoogwaardige Folieproducten V.O.F.

Amsterdam, 7 september 2000- Het stimuleringsprogramma Schoner Produceren organiseert op woensdagochtend 13 september een expertmeeting bij Niverplast Hoogwaardige Folieproducten V.O.F. te Rijssen. Het thema van deze ochtend is milieugerichte productontwikkeling. Het programma bestaat uit een korte presentatie van het bedrijf met rondleiding en een expertmeeting. Het doel van deze expertmeeting is om adviseurs van het midden- en kleinbedrijf (MKB) te informeren over de mogelijkheden van milieugerichte productontwikkeling in de verschillende branches. Niverplast is een bedrijf dat reeds een aantal stappen heeft gezet op dit gebied en dient als voorbeeld ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie