Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Benoeming drie architecten als BNA-bestuurslid

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Bond van Nederlandse Architecten

Drie kandidaten voor het BNA-bestuur Benoeming in algemene vergadering op 13 september 2000Drie architecten zijn voorgedragen als BNA-bestuurslid. Op 2 augustus 2000 is de termijn voor de kandidaatstelling gesloten.

De heer ing. R.J. Budding AvB is door de kring Amsterdam voorgedragen. De kringen Groningen, Friesland en Drenthe hebben de heer ir D.V. Ringeling voorgedragen. De heer ir P.W. van der Ven staat op de voordracht van de kring Rijnmond.

Er zijn drie vacatures. Het BNA-bestuurstemt van harte in met de voordrachten en ziet af van het recht zelf kandidaten voor te dragen.

De benoemingen zullen plaats vinden in de Algemene Vergadering op 13 september 2000 in Amsterdam. Leden kunnen zich voor de vergadering aanmelden door middel van de bon op pagina 19 in BladNA 7/8 of op pagina 23 in BladNA 9.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie