Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inloopbijeenkomst Noordhove/Seghwaert gemeente Zoetermeer

Datum nieuwsfeit: 13-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zoetermeer

Inloopbijeenkomst Noordhove/Seghwaert, woensdag 13 september a.s.

Op woensdagavond 13 september a.s. is er een inloopbijeenkomst georganiseerd voor bewoners van Noordhove en Seghwaert. De avond is van 20.00 tot 22.00 uur in 'De Drie Hooibargen' aan de Zegwaartseweg 31 in Zoetermeer. Voorafgaand zullen de gemeenteraadsleden een wijkschouw door de wijken houden.

Leefbaarheid
De bijeenkomst wordt gehouden in het kader van het nemen van maatregelen om de leefbaarheid en veiligheid in de betreffende wijken te vergroten.
Samen met de politie, de woningcorporaties, de welzijnsorganisatie BOVOS en de gemeente, worden op korte termijn maatregelen genomen om de leefbaarheid en veiligheid op wijkniveau te verbeteren. Via enquêtes, onderzoek, registratie van klachten en politiegegevens is er een beeld gevormd van de situatie op dit gebied. Inmiddels zijn over de knelpunten en de mogelijke oplossingen gesprekken gevoerd met instanties als scholen, winkeliers- en buurtverenigingen. Tijdens de bijeenkomst krijgen de bezoekers de gelegenheid hun mening over de voorstellen te geven en aan te geven wat het eerst zou moeten gebeuren.

Tijdens de inloopavond kunnen ze via tafelgesprekken per hoofdonderwerp (jongeren in de wijk, kwaliteit woonomgeving en participatie), in aanwezigheid van gemeenteraadsleden, hun mening geven. Bovendien staan er stemmachines waarop wijkbewoners de hoogste prioriteit ten aanzien van de verschillende aspecten kunnen aangeven. Belangstellenden kunnen ook via het Digitale Stadhuis op het internetadres www.zoetermeer.nl hun mening aan de gemeente doorgeven. Via deze internet-site kunnen wijkbewoners kennisnemen van de voorstellen en gedurende een week na de 13e september daarop reageren.Gemeente Zoetermeer © September 2000

Last update: 1 September 2000 (14:00)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie