Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Symposium over innovatieve projecten in precisietechnologie

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Symposium over innovatieve projecten in de precisietechnologie

Den Haag, 20 juni 2000 - Bedrijven en kennisinstellingen met interesse in onderzoek naar precisietechnologie, zijn op 14 september 2000 van harte welkom op het startsymposium van het IOP Precisietechnologie. Tijdens deze dag kunnen zij kennisnemen van de acht nieuwe projecten van het Innovatiegericht Onderzoeksprogramma (IOP) Precisietechnologie. Bovendien kunnen geïnteresseerden zich aansluiten bij de begeleidingscommissie van een onderzoeksproject. De leden van deze commissie volgen het project op de voet en kennen als eerste de projectresultaten.

Het IOP is een subsidieprogramma van het Ministerie van Economische Zaken dat (langetermijn)onderzoek ondersteunt ter versterking ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie