Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatieavond over veiligheid in Borsele

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Borsele

Informatieavond over veiligheid in Borsele

Op donderdag 14 september aanstaande is er een informatieavond voor de raad waar de "Startnotitie integrale veiligheid Borsele" wordt besproken. In deze startnotitie wordt een aanzet gegeven om te komen tot een integraal veiligheidsbeleid in de gemeente Borsele. Integrale veiligheid betreft de veiligheid van de bevolking en strekt zich uit over een breed terrein. Criminaliteit, vandalisme, overlast, verkeersveiligheid en veiligheid in de woonomgeving vallen bijvoorbeeld allemaal onder integraal veiligheidsbeleid.

Veel partijen spelen een rol bij integrale veiligheid. De politie en de brandweer vanuit hun normale taakstelling en de gemeente als regisseur. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie