Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Burgemeester R'dam spreekt over Veiligheidseffectrapportage

Datum nieuwsfeit: 14-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Rotterdam

Burgemeester Opstelten over Veiligheidseffectrapportage

Burgemeester mr. Ivo Opstelten is donderdag 14 september één van de sprekers tijdens de bijeenkomst in het WTC (Beursplein) met als motto 'Veiligheidseffectrapportage (VER): van denken naar doen'. Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft dit instrument laten ontwikkelen om in een vroeg stadium van een bouw- of inrichtingsplan op een structurele manier aandacht te geven aan mogelijke veiligheidsrisico's die in het plan besloten liggen. Via pilotprojecten en regionale bijeenkomsten geeft het Ministerie meer bekendheid aan de VER. De gemeente Rotterdam heeft zelf al een aantal veiligheidstoetsen uitgevoerd. Burgemeester Opstelten spreekt dan ook ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie