Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlichtingsbijeenkomsten Florimark

Datum nieuwsfeit: 15-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TuinbouwNet

Voorlichtingsbijeenkomsten Florimark

Hoe maakt een groothandelaar in bloemen en planten zijn klanten duidelijk dat in zijn bedrijf kwaliteit voorop staat? Door ervoor te zorgen dat hij het Florimark-keurmerk verwerft. Dat is het zichtbare bewijs dat niet alleen de producten er onberispelijk uitzien, maar dat ook de bedrijfsvoering tot in de puntjes geregeld is.

Voor belangstellenden voor het keurmerk zijn door de Stichting Erkenningen Tuinbouw (SET) drie voorlichtingsbijeenkomsten georganiseerd. Op deze bijeenkomsten wordt uit de doeken gedaan wat de voorwaarden zijn om een Florimark-bedrijf te kunnen worden. Tweeëntwintig groothandelaren hebben het felbegeerde keurmerk al in de wacht gesleept. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie