Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

British Race Festival op circuit park Zandvoort

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Circuit Park Zandvoort

British Race Festival

Zaterdag 16 en zondag 17 september organiseren de Historische Auto Ren Club en Circuit Park Zandvoort voor de zesde maal het British Race Festival. Dit Engels georiënteerde evenement is een combinatie van races, demonstratieritten en concours d'Elegance voor Britse auto's.

Naast Italia a Zandvoort is het British Race Festival het tweede thema-evenement op Zandvoort. Vanzelfsprekend draait bij het British Race Festival alles om wat maar te maken kan hebben met het land van de 'Union Jack': demonstraties, Londonse taxi's, dubbeldekkers. Vanzelfsprekend is er een ruim aanbod van races met Engelse automobielen. Verder zijn er exclusieve auto's van de merken Aston Martin, Jaguar, Rolls Royce en vele anderen. De mooiste exemplaren van alle merken zullen deelnemen aan het Concours d'Elegance. Het publiek kan op zondagmorgen tussen 09.30 en 11.30 uur meerijden over het circuit in fraaie Engelse automobielen. In de middag volgt een optocht van de concoursdeelnemers en de prijsuitreiking aan de bezitters van de meest mooie wagens. Verder zijn er races te verwachten in de historische toerwagens en GT's, de Team TR Challenge, MG Competitions, historische Monoposto's en de Marcos Challenge met Nederlandse en Britse deelnemers.

In het rennerskwartier wordt beide dagen een Engelse markt georganiseerd, terwijl diverse Engelse merkenclubs daar tevens hun mooiste exemplaren tentoonstellen.
Het British Race Festival is een evenement om niet te missen.

British Race Festival© Copyright 2000, Circuit Park Zandvoort

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie