Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zwemactie voor beenprothesegebruikers 'De Benen Nemen'

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (LaRose76@hotmail.com)

Contactpersoon: Annette Roozen (bestuurslid)

"De Benen Nemen" houdt zwemactie voor beenprothesegebruikers

Datum: 16 september 2000

lelystad - Stichting 'De Benen Nemen' houdt zaterdag 16 september 2000 een informatiemarkt en een sponsorzwemmiddag in het Multifunctionele centrum 'De Koploper', aan Badweg 21 in Lelystad. De opbrengst van de sponsorzwemactie gaat naar beengeamputeerde kinderen in Mozambique. Zij hebben helaas niet de techniek en het geld tot hun beschikking om op een prothese te kunnen lopen, zoals beenprothesegebruikers in Nederland.

Informatiemarkt

De informatiemarkt is bedoeld voor iedereen die een beenprothese heeft. Prothesegebruikers kunnen zich tijdens deze markt op de hoogte stellen van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied. Maar ook voor andere belangstellenden is het een interessante markt en iedereen kan er met al zijn vragen bij de zeven orthopedische bedrijven terecht.

Sponsorzwemactie

Van 14.00 tot 18.00 uur kan iedereen die zin heeft, beenprothesegebruiker of niet, zoveel baantjes zwemmen als hij wil ten behoeve van dit goede doel. De stichting rekent op minstens 500 deelnemers. Het geheel zal muzikaal omlijst worden door de big band "De Benen Nemen".

Stichting 'De Benen Nemen

Leidseweg 40 B

3531 BB

Utrecht

Telefoon: 030-2936471 / 06-15207469reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie