Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Open dag Thuiszorg Amstelland en Meerlanden

Datum nieuwsfeit: 16-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Afzender: (influence@influence.nl)

Contactpersoon: Jannie Bosscher

Open dag Thuiszorg Amstelland en Meerlanden

Datum: 16 september 2000

Zaterdag 16 september kan iedereen een kijkje achter de schermen nemen

Tijdens de landelijke open dag van de zorgsector op zaterdag 16 september kan bij Thuiszorg Amstelland en Meerlanden een uniek kijkje achter de schermen worden genomen. Gaat de thuiszorg normaal naar mensen toe om hen thuis te verzorgen, tijdens de open dag stelt de thuiszorg haar deuren open voor iedereen die geïnteresseerd is. Op het hoofdkantoor van Thuiszorg Amstelland en Meerlanden aan de Laan van de Helende Meesters 432 (t.o. het Ziekenhuis Amstelveen) zijn van 13.00 tot 17.00 diverse demonstraties te zien en kunnen bezoekers vragen stellen aan medewerkers van de thuiszorg en de thuiszorgwinkel. Daarnaast is de gezondheidswijzer te raadplegen over werkelijk álle vragen met betrekking tot gezondheidszorg. Iedereen die geïnteresseerd is in het werk van de thuiszorg is van harte welkom.

Thuiszorg
Iedereen wil natuurlijk zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dit geldt voor ouderen, maar ook voor gehandicapten en mensen die langdurig of chronisch ziek zijn. Er zijn allerlei situaties waarin mensen, al dan niet tijdelijk, hun huishouden niet meer zelf kunnen doen of afhankelijk zijn van professionele verpleging. In veel van deze gevallen kan Thuiszorg Amstelland en Meerlanden uitkomst bieden. De thuiszorg zorgt dan voor de nodige ondersteuning. De medewerkers helpen bij het soepel draaiend houden van het huishouden, maar zijn er ook voor professionele thuisverpleging als dat nodig is. Daarnaast is de thuiszorg er voor zorg in de kraamtijd en deskundige begeleiding bij groei en ontwikkeling van zuigelingen en peuters. Bovendien biedt de thuiszorg aanvullende diensten zoals extra service aan huis, cursussen, een Thuiszorgwinkel en inzet van vrijwilligers.

Programma open dag
De open dag is een unieke gelegenheid om al het werk van de thuiszorg eens van dichtbij te bekijken. Het programma van 16 september bestaat o.a. uit:
- Rondleidingen door de Thuiszorgwinkel

- Kinderopvang met smincken en kleurwedstrijd

- De gezondheidswijzer, voor werkelijk ál uw vragen over gezondheidszorg
- Video's over de Thuiszorg

- Demonstraties van aangepaste hulpmiddelen door een ergotherapeut
- Informatie over het werken in de thuiszorg

- Gratis voedingsadvies

Werken bij de thuiszorg
Thuiszorg Amstelland en Meerlanden is voortdurend bezig met het werven van personeel. O.a. met de campagne 'Thuiszorg, dat is werken van mens tot mens'. Flexibiliteit staat in deze campagne centraal. Een open dag is een mooie gelegenheid om mensen attent te maken op het belangrijke werk dat er door de thuiszorg verricht wordt. Door een beeld te geven van het dagelijkse werk van de medewerkers van de thuiszorg (van Alpha-medeweker tot wijkverpleegkundige) hoopt Thuiszorg Amstelland en Meerlanden mensen te interesseren voor werken bij de thuiszorg. Zonder mensen kan de thuiszorg immers niet bestaan


---

Einde persbericht
Voor meer informatie over de open dag bij Thuiszorg Amstelland en Meerlanden kunt u contact opnemen met Jannie Bosscher, telefoonnummer 020 - 54 54 185, e-mail (bosscher@tzam.nl).

Thuiszorg Amstelland en Meerlanden

Postbus 2318

1180 EH

Amstelveen

Telefoon: 020 - 54 54 185reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie