Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Cursus 'Stoppen met Roken' gemeente Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Eindhoven


Persbericht: 7 augustus 2000

Stoppen met roken, cursus in september 2000
Iedere dag maken we keuzes. Soms gemakkelijke, soms moeilijke. Stoppen met roken bijvoorbeeld kan zo'n moeilijke keuze zijn. Stoppen met roken, op elk moment in je leven, heeft onmiddellijk merkbare gunstige effecten op je gezondheid. Om deze gezonde keuze te vereenvoudigen wordt er op 18 september weer een cursus Stoppen Met Roken gestart. Reeds vanaf de eerste stopweek is er resultaat: meer adem, meer energie, betere reuk, betere smaak. De mogelijkheid om samen met anderen te stoppen blijkt gunstig te werken. Je steunt elkaar. Onderzoek heeft aangetoond dat 80% van de deelnemers na afloop van de cursus niet meer rookt.

Thuiszorg Eindhoven en de GGD Eindhoven starten bij voldoende aanmeldingen (12-15 personen) een cursus " Stoppen met roken" op 18 september 2000. De cursus is opgebouwd uit 3 fasen: voorbereiden stoppen met roken (na de tweede bijeenkomst) volhouden. De kosten bedragen (incl. cursusmateriaal) 250,00. Leden van de Thuiszorg betalen 200,00. Bij verschillende ziektekosten verzekeraars is een gedeelte van het cursusbedrag na afloop van de cursus terug te krijgen.

Voor informatie en aanmelding kunt u terecht bij: GGD Eindhoven, telefoonnummer: 040 2384009 en 2384101 Thuiszorg Eindhoven, telefoonnummer: 040 2949949

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie