Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persconferentie introductie JBuilder4

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
UITNODIGING INTRODUCTIE JBUILDER4

Geachte redactie,

Op 18 september 2000 introduceert Inprise/Borland JBuilder4 op de Nederlandse markt. Naar aanleiding hiervan organiseren Inprise/Borland Benelux en Lammers van Toorenburg PR een persbriefing, die plaatsvindt op maandag 18 september 2000 van 10.00 tot 13.00 uur op het Europese hoofdkantoor , Van Heuven Goedhartlaan 935 in Amstelveen. Jürgen Fesslmeijer, Product Manager JBuilder van Inprise, komt over vanuit Scotts Valley om een toelichting te geven bij JBuilder4.

Met JBuilder4 is Inprise/Borland erin geslaagd om als eerste een ontwikkelomgeving te creëren die versie 1.1. van Enterprise JavaBeansT voor Windows, Linux en Solaris volledig ondersteunt. Nieuw in JBuilder4 is onder meer de Entity Bean-modeller waarmee in korte tijd e-business-applicaties ontwikkeld en in gebruik genomen kunnen worden. Tevens biedt JBuilder4 ondersteuning aan de nieuwste versie van Java 2 (namelijk 1.3), met ingebouwde ondersteuning van de Sun JavaHotSpot Virtual Machine en de toevoeging van JDataStore, het Java Object Relational Database Management-systeem voor Web-, mobiele en embedded toepassingen. De verschillende versies komen aan bod, Foundation (de gratis te downloaden versie van JBuilder), Professional (met uitgebreide database ondersteuning) en de Enterprise versie.

Als u deze persbriefing wilt bijwonen, kunt u ons dat laten weten door een reply op deze
e-mail.

Graag tot ziens op 18 september.

Met vriendelijke groet,

Francine Loos,
Lammers van Toorenburg PR

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie