Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Seminar Celo over Digital Signatures and E-Business

Datum nieuwsfeit: 18-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Celo Communications organiseert Seminar:
Digital Signatures and E-Business, the hype and reality
Best, juli 2000 - - Celo Communications, wereldwijd leverancier van oplossingen op het gebied van digitale handtekeningen, organiseert op maandag
18 september in Nieuwegein het seminar "Digital Signatures and E-Business, the hype and reality". Digital Signatures zijn een zeer belangrijke onderdeel voor veilige e-handel. Het seminar wordt georganiseerd in samenwerking met PriceWaterhouseCoopers, KPMG en DigiNotar.

Digitale handtekeningen werken als een elektronisch equivalent van een gewone handtekening. Maar dan beveiligd èn betrouwbaar; gebaseerd op PKI (public key infrastructure) - de industriestandaard voor veilige internettransacties. Een digitale ...
Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie