Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatiebijeenkomst sociale structuurvisie Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 21-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

U B E N T V A N H A R T E U I T G E N O D I G D Praten over een sociale structuurvisie

Weet u het nog? Via een aantal stadsgesprekken discussieerden wij vorig jaar met elkaar over de ruimtelijke structuurvisie 2030:

Hoe ziet Zwijndrecht er dan uit?

Velen van u dachten mee en leefden mee en gaven een mening over verschillende scenario's en uitgangspunten. Wat toen echter werd gemist, was een visie op welzijns- en onderwijsgebied.

De basis voor een sociale structuurvisie is inmiddels klaar. Daarover willen wij u graag informeren. Wij vragen u daarom

Donderdagavond 21 september 2000

vast in uw agenda te noteren. De burgerzaal van het gemeentehuis is dan gereserveerd. Over de invulling van het programma zullen wij binnenkort nog publiceren. Na deze informatie-avond krijgt iedereen nog de gelegenheid om over deze visie mee te praten via een uitgebreide inspraakronde. Met alle wijkplatforms zullen gesprekken worden gehouden. Wij luisteren dan naar uw op-en aanmerkingen. U krijgt dus nog volop gelegenheid om uw stem te laten horen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie