Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentedag in Stadsschouwburg in Sittard

Datum nieuwsfeit: 23-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Sittard

Kom naar de Gemeentedag!
fraaie prijzen te winnen

zaterdag 23 september
12.00-18.00 uur
Stadsschouwburg

Zaterdag 23 september stijgt de temperatuur tot ongekende koortshoogte in de Stadsschouwburg Sittard, want dan vindt van 12.00 uur tot 18.00 uur de Gemeentedag 2000 plaats: speciaal georganiseerd voor jou! Het thema van de landelijke Gemeentedag is lokaal jeugd- en jongerenbeleid. Alle Sittardse jongeren hebben inmiddels thuis een uitnodiging ontvangen, maar ook alle ouders zijn van harte welkom!

Er is die middag van alles in de Stadsschouwburg te beleven: muziek, dans, sport, theater en doe-activiteiten, zoals een klimmuur, jazzballet, kokkerellen, karate-les, mini-trampolines en een heuse speleogrot met instructeur! Ook zijn er kraampjes met voorlichting over onderwijs, vrije tijd, cultuur, zorg, werk en welzijn. Alle evenementen zijn gratis. Het definitieve programma kun je binnenkort op deze site lezen.

Bomen met Berry
Wethouder Berry van Rijswijk is verantwoordelijk voor het jeugd- en jongerenbeleid in Sittard. Hij is zaterdag 23 september de hele middag stand-by om vragen te beantwoorden. Maar daar blijft het niet bij: vanaf maandag 11 september kun je via deze website met hem van gedachten wisselen over het jeugd- en jongerenbeleid van Sittard. Op de homepage staat vanaf die dag een banner. Via deze banner is het mogelijk om door te linken naar www.eurorue.net en dan kom je vanzelf in het discussieplatform terecht. Wethouder Berry blijft tot en met 23 september on line.

Prijsvraag gemeentedag 2000: zet je affiche op de kiek!

We hebben fraaie prijzen in de aanbieding, zelfs een ballonvaart - maar je moet er wel
wat voor doen! En dat kan op twee manieren:


1. Hang de affiche die bij je uitnodiging zat duidelijk zichtbaar voor je raam.

2. Maak een flitsende foto van de affiche (jij mag er ook op!)en zet je naam, adres en telefoonnummer duidelijk leesbaar achter op de foto.

3. Stuur de foto vóór 21 september in een envelop naar de Gemeente Sittard, Bureau Communicatie, Antwoordnummer 21, 6130 VB Sittard. Een postzegel is niet nodig!

4. Maar wat je ook kan doen: doe op 23 september van 15.00 uur tot 16.00 uur mee met het discussieplatform via de banner op de homepage en chat on line met wethouder Berry van Rijswijk. Alle deelnemers aan het discussieplatform doen automatisch mee met de prijsvraag!© Gemeente Sittard

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie