Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Fluid in De Effenaar Eindhoven

Datum nieuwsfeit: 23-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

Zaterdag 23: 22.00: F 17,50
Fluid
Dj's Lawrence Burden & Lady Aïda
vvk start 2-9
Lawrence Burden is onze gast op de eerste Fluid van het nieuwe seizoen. Het Detroitse 430 West platenlabel bestaat dit jaar 10 jaar! De gebroeders Burden -Lynell, Lawrence en Lenny die het label oprichtten - worden ook wel de sound architekten van Detroit genoemd. De stijl van het label reikt van deephouse en techno tot electro. `Sound that inspires movement' zoals ze zelf zeggen. De artiesten staat wereldwijd hoog aangschreven. Om enkele namen te noemen: Octave One, Wild Planet en Random Noise Generation. Als een van de producers van Octave One heeft Laurence Burden talloze releases op zijn naam staan; ook het legendarische `I Believe' op Transmat (1989) komt van Burden. De DJ-set van Laurence Burden bestaat voor het grootste gedeelte uit Detroit techno en house met een breed draagvlak. Zoals hij zelf zegt: `met onze muziek combineren we het idealisme van de toekomst met de melancholie van gisteren'.
Check ook de laatste Rebelmix van Lady Aïda op www.rebelbass.com. Natuurlijk is deze rebelbaas ook weer jouw muzikale gastvrouw van vanavond.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie