Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking Nationale Toekomstprijs in Zutphen

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Nationale Toekomstprijs

Het Comité van de Toekomst Zutphen heeft de eerste aanmeldingen binnen voor de Nationale Toekomstprijs en is zeer enthousiast over de Zutphense belangstelling voor deze prijs, die het beste plan voor een duurzame toekomst beloont. De reeds aangemelde projecten zijn afkomstig uit diverse hoeken van de Zutphense samenleving en vertonen een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Zo zijn er ondermeer projecten aangemeld op het gebied van duurzaam wonen, welzijn en ouderenzorg. De organisatie verwacht bovendien nog een flink aantal nieuwe aanmeldingen van mensen die al wel hun belangstelling hebben getoond, maar de deelnameformulieren nog niet hebben ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie