Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Eindhoven de Gekste 4 in De Effenaar

Datum nieuwsfeit: 24-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
De Effenaar Eindhoven

Zondag 24: 17.00: F 10,-
People presents:
Eindhoven de Gekste 4
met nieuwe films van o.a.
Dennis Grotenhuisen (`Trash TV'), Luc Sponselee (`ThaiTax') Olga Mink, Harry Verbeek, Daan Noppen, Roeland Otten en Lisette Slegers, Stalker vs Jarra met `Reisenfürer' (live muziek en video installatie)
dj Phenc (records and vibes)
People's Hot Meals
geen voorverkoop
Vanavond weer een afwisselend programma in de relaxte People `playground'. Phenc is de initiator van de Etropolis 12" en de bijbehorende release party. Hij draait makkelijk verteerbare eetmuziek van funk, hiphop en soul tot relaxte drum'n'bass. Stalker vs Jarra brengen met `Reisenfürer' een live-muziek en video installatie die speciaal werd gemaakt voor de Kunstvlaai 2000. Rond negen uur brengt "Eindhoven de Gekste 4" de nieuwste films van Eindhovense makelij. Allereerst zien we Roeland Otten die voor zijn eindexamen aan de Design Academy een film maakte, getiteld `One Day', waarin decor en kleding de hoofdrol spelen. Lisette Slegers is afgestudeerd aan de kunstacademie in Den Bosch en maakte een bizar animatiefilmpje waarbij citaten van Boeketreeks-romans de inspiratiebron waren. De film heet dan ook heel toepasselijk `Mijn Geheim'. Harry Verbeek maakte voor Djax records een videoclip van de band UNYX (de Nederlandse Prodigy) voor het nummer `Shelter for Love'. Daarna de beurt aan Olga Mink met `Global Positioner', een visueel werk met een sterke nadruk op vorm en kleur. Bovendien zullen twee zeer korte animatiefilmpjes van Olga vanavond in première gaan. Dennis Grotenhuisen presenteert met `Trash TV' zijn cult/camp eindexamenproject waar de ranzigheid vanaf druipt. We zien onder andere Peter Pan Speedrock, `Sexamen' en Jules Deelder. Luk Sponselee, maakte in het najaar van 1999 `Thaitax', een sfeertekening over mensen die worstelen met hun obsessie. Tenslotte Daan Noppen die voor zijn afstuderen aan de Design Academie een fris filmpje maakte, genaamd `Fubar', over een studente die in een inspiratie- dip zit en gevoed door nieuwe liefdes hier weer uitkomt.
Loop dus gewoon binnen bij People en geniet van al dit moois van "eigen bodem"!

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie