Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

A&B Award voor meest innovatieve ABT-systeemoplossing

Datum nieuwsfeit: 25-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Ten Hagen & Stam


Datum 27-apr-2000

Titel a&b award 2000

Onderwerp- gebied , Industrie Engineering

Product / Event a&b award op Aandrijftechniek 2000


Bericht Wie wint de a&b award op Aandrijftechniek 2000?

Het vak Aandrijf- en besturingstechniek (ABT) is volop in beweging. De resultaten hiervan zullen van 25 29 september 2000 wederom worden getoond tijdens de vakbeurs Aandrijftechniek 2000. Het vaktijdschrift a&b zal dan ook, in samenwerking met Jaarbeurs Exhibition & Media, tijdens deze beurs de zogenaamde a&b award toekennen aan het bedrijf met het meest innovatieve ABT-product én aan het bedrijf met de meest innovatieve ABT-systeemoplossing.

Uit alle ingezonden persberichten zal een vakkundige jury, bestaande uit vakjournalisten en onafhankelijke ABT-specialisten, allereerst de nominaties kiezen. Deze nominaties zullen worden gepubliceerd in het septembernummer van a&b én in Exciting Business Aandrijftechniek, het catalogusmagazine tijdens de beurs.
Op dinsdag 26 september zal Jan J.M. van den Broek, hoofdredacteur van a&b, de prijzen uitreiken tijdens de exposantenbijeenkomst. De winnaars zullen in het oktobernummer van a&b uitgebreid worden belicht.

De a&b award die samen met Jaarbeurs Exhibition & Media wordt georganiseerd is overigens een initiatief van het vaktijdschrift PT Industrie en komt voort uit de PT-Award, voor het eerst georganiseerd tijdens de vakbeurs Het Instrument in 1996.

Voor meer informatie:
ten Hagen & Stam, Redactie a&b
Telefoon: +31 (0)70 304 62 69 / E-mail: (j.broek@wkths.nl)

** Einde persbericht **


Noot voor de redactie,

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie