Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zeeuwse koks in regionale kookwedstrijd in Europees verband

Datum nieuwsfeit: 26-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Zeeland


Zeeuwse koks in regionale kookwedstrijd in Europees verband

Zeeland is met een groep van vier koks geselecteerd voor de Europacup voor streekgerechten.
Hoofd voeding Sjaak Jobse van de humanistische stichting Jacob Roggeveen in Middelburg, chef-kok René Colijn van Arion in Vlissingen, chef-kok Corné Rasenberg van Badhotel Domburg en souschef Lanny van Waarde van De Kluizenaar in Middelburg koken 26 en 27 september voor de 'regional flavours of Europe cup' in Belgisch en Nederlands Limburg. De categorieën waarin wordt meegedaan zijn voorgerecht, vis, vlees en dessert. Vanuit Zeeland wordt onder meer gewerkt met zeewier, makreel, mesheften en ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie