Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

OR-verkiezingen voor flexkrachten Start

Datum nieuwsfeit: 27-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

START

http://www.start.nl

OR-verkiezingen voor flexkrachten Start

Gouda, 15 juni 2000 - Op 27 september 2000 organiseert arbeidsmarktintermediair Start OR-verkiezingen voor haar circa 76.000 flexkrachten. De verkiezingen moeten resulteren in een eigen ondernemingsraad, waarin de flexwerkers kunnen meedenken en meepraten over belangrijke beleidsbeslissingen van Start. Naast een podium voor medezeggenschap functioneert de OR-Flex als klantenpanel, waaruit blijkt hoe flexkrachten denken over de dienstverlening van Start.

Uitzendkrachten en gedetacheerden mogen stemmen en zichzelf kandidaat stellen, op voorwaarde dat zij aan een aantal wettelijke eisen voldoen. Wie een half jaar of langer voor Start werkt, heeft stemrecht. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie