Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma rond 'De nieuwe economie' Studium Generale

Datum nieuwsfeit: 28-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Erasmus Universiteit Rotterdam

STUDIUM GENERALE / Erasmus Universiteit Rotterdam

SG DOSSIER
(do. 28 september / 16:00 uur – 17:30 uur / zaal B4 Woudestein] DE NIEUWE ECONOMIE
de kracht van de nieuwkomers
De ontwikkelingen gaan razendsnel. E-commerce, is nog in de kinderschoenen, maar de mobiele e-business is al in aantocht. SMS wordt ingehaald door WAP, dat waarschijnlijk binnen twee jaar in de achterhoede wordt gezet door i-com (even opzoeken, heet anders]. En het einde van de technologische ontwikkelingen die deze veranderingen dicteren, is voorlopig nog niet in zicht.
Hoe verhouden zich de nieuwkomers ten opzichte van de oude getrouwen in deze ‘nieuwe economie'? Zijn grote, bestaande bedrijven in staat de omslag te maken? Doen de nieuwkomers het beter of treden na een flitsende start dezelfde wetten voor hen in werking als voor de oude bedrijven? Heeft een startend bedrijf het gemakkelijker dan een gevestigd bedrijf of heeft een bestaand bedrijf juist de benodigde financiële kracht en het marktoverwicht? Wat zijn succesvolle strategieën?
Dit programma wordt georganiseerd in samenwerking met de Debating Society Rotterdam. De sprekers uit het bedrijfsleven worden in een later stadium bekend gemaakt.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie