Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

European Health Award voor bewegingswetenschappers Groningen

Datum nieuwsfeit: 29-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rijksuniversiteit Groningen


Groningse bewegingswetenschappers ontvangen European Health Promotion Award

Het GALM-project (Groninger Actief Leven Model) van het Instituut voor Bewegingswetenschappen van de RUG heeft opnieuw een prijs toegekend gekregen: de European Health Promotion Award. In februari van dit jaar ontvingen de Groningse bewegingswetenschappers van het GALM-project reeds de prijs van het Nederlands Instituut voor Gezondheidsvoorlichting en Gezondheidpreventie voor het meest effectieve preventie-programma. De European Health Promotion Award is een prijs van de Europese Commissie voor projecten op het gebied van gezondheidsvoorlichting. Projectleider dr. Mathieu de Greef zal de prijs op 29 september 2000 in Lyon (Frankrijk) in ontvangst nemen, ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie