Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Interstate Off-Road 2000 in Autotron Rosmalen

Datum nieuwsfeit: 30-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Vindplaats 3
Vindplaats 4
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Zaterdag 30 september en zondag 1 oktober

Interstate Off-Road 2000, ervaar de onbegrensde
mogelijkheden van de 4x4-wagen

ROSMALEN – Op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober staat Autotron Rosmalen weer in het teken van de grommende en hard werkende motoren tijdens het jaarlijkse Interstate Off Road spektakel. Het voor velen als muziek in de oren klinkende gegrom van deze motoren wordt geproduceerd door de vele eigenaren die met een vierwiel aangedreven (4x4) wagen naar Rosmalen komen. Zij leven zich uit op een van de 4x4 circuits die hiervoor speciaal zijn aangelegd.

De laatste jaren is de verkoop van de 4x4 auto's (zoals de Vitara's, Funcruisers, Defenders, Patrols, Landrovers, enz.) zeer sterk gestegen en zowat ieder merk heeft wel een 4x4 model in haar collectie opgenomen. De behoefte om met de auto ook eens van de verharde weg af te komen neemt dan ook snel toe. Maar helaas zijn er in Nederland nog steeds maar weinig mogelijkheden om uitgebreid met een auto door het terrein te rijden. Daarom is Interstate Off Road 2000 de uitgelezen kans voor de bestuurder om zijn/haar stuurmanskunsten eens te beproeven; maar ook om de (on)mogelijkheden van de auto uit te proberen. Op het parcours kan de geoefende terreinrijder laten zien of hij/zij de pk's onder controle heeft, terwijl op de eenvoudigere baan de beginner zich de eerste beginselen van deze vorm van autosport eigen kan maken.

Door de enorme belangstelling heeft Autotron het terrein vergroot van ongeveer 6 hectare naar ongeveer 15 hectare. Op dit terrein zal er naast de parcoursen wederom een promodorp opgebouwd worden. Hier kunt u naast de nieuwe en gebruikte auto's ook diverse andere presentaties vinden. Naast de vele verfraaiingen voor op of aan de auto zijn er onder andere ook speciale 4x4 reizen en banden voor de 4x4 wagen te verkrijgen.

Iedereen, met een 4x4 wagen, kan zich inschrijven om zichzelf uit te leven op de circuits. Men betaalt een bedrag van fl. 67,50 per auto. Hiervoor krijgt u maximaal 4 entreekaarten voor de toegang tot het terrein en het promodorp, een deelnemersschild en toegang tot het Autotron park. Ook als u niet in het bezit bent van een 4x4 wagen dan is een bezoekje aan Interstate Off Road 2000 meer dan de moeite waard. Al is het alleen maar om te zien hoe iedereen zich over het parcours worstelt en een duik neemt in een van de modderbakken. Ook zal er dit jaar weer de gelegenheid zijn om mee te rijden op een speciaal terrein. Tevens kan men een kijkje nemen bij de trial demonstraties. Hier kan men zien wat er allemaal met een 4x4 wagen kan en hoeveel stuurmanskunst erbij komt kijken om het parcours goed af te leggen. Als extra attractie is er voor de bezoeker ook de gelegenheid om kennis te maken met de quadsport. Om bij te komen van al de actie kan men een bezoek brengen aan het park en het AutoDome waar men in alle rust de museumcollectie kan bewonderen.

Belangstellenden kunnen zich vanaf heden telefonisch en via de fax aanmelden. Het telefoonnummer van Interstate Off Road 2000 is 073-523 33 00 en het faxnummer is 073-521 24 56.

Interstate Off Road 2000 is op zowel 30 september als op 1 oktober geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Niet-deelnemers betalen een toegangsprijs van fl. 21,50, kinderen van 4 t/m 11 jaar fl.17,50.

Autotron is gelegen aan de A50 's-Hertogenbosch - Nijmegen. Met openbaar vervoer bel de OV/Reislijn 0900-9292. Autotron infolijn: 073-523 33 00.

Rosmalen, juli 2000

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie