Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Tom Coronel hoopt op F1 plaats

Datum nieuwsfeit: 10-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Tom Coronel

9 September 2000: Tom Coronel hoopt op F1 plaats

Tom Coronel zal opnieuw proberen een plaatsje te veroveren in de Formule 1. De regerend Formule Nippon kampioen is dit weekend bij de Grand Prix van Italië in Monza waar hij zijn licht opsteekt in de paddock. Tegenover RTL 5 verslaggever Allard Kalff verklaarde hij nog één poging te willen wagen om in de Formule 1 te komen. Mocht dat niet lukken dan gaat hij het elders proberen. " Ik blijf in ieder geval racen want ik kan gewoon niet zonder", aldus Tom. "Als ik drie weken niet geraced heb dan begin ik te trippen. Ik moet gewoon een stuur in m'n handen hebben" .

Verder verklaarde Tom dat hij dit jaar nog in ieder geval twee races zal rijden. Samen met Mike Hezemans zal hij voor Carsport Holland met een Chrysler Viper uitkomen in de laatste twee races van de American Le Mans series. Op 15 oktober vindt er een race plaats in Laguna Seca terwijl op 29 Oktober in Las Vegas het kampioenschap wordt afgesloten. Ongetwijfeld zullen Mike en Tom proberen een succesvol vervolg te geven aan hun eerdere samenwerking in het FIA GT kampioenschap toen het tweetal de race op de A1 ring wist te winnen.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie