Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 11.50 uur

Datum nieuwsfeit: 10-09-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 10-09-2000

Politiebericht Utrecht: district Lekstroom, 11.50 uur
Vrouw beroofd

NIEUWEGEIN - Een 68-jarige vrouw uit Nieuwegein werd zaterdagavond beroofd in de Vronesteijntunnel. De vrouw liep hier omstreeks acht uur samen met haar man toen een brommer hen van achteren naderde. Tijdens het passeren werd de bruine lederen schoudertas van de vrouw hard van haar schouder getrokken, zodanig dat de vrouw enkele meters werd meegesleurd en pijn had aan haar armen, schouders, elleboog en heup. De daders reden weg in de richting van de Cimbaalsingel.

Getuigen van de beroving kunnen zich melden bij de politie in Nieuwegein, 030-6023111.

Overlast jeugd

NIEUWEGEIN Een 13- en 14-jarige jongen uit Nieuwegein werden zaterdagavond omstreeks kwart over tien aangehouden door de politie nadat zij in deze straat over een auto waren gelopen.

Samen met nog twee andere vriendjes (van 12 en 15 jaar, ook uit Nieuwegein) waren de jongens aan het stoeien geweest en hadden vervolgens de auto beklommen.
Tegen de twee jongens, die de auto hebben beschadigd, is proces-verbaal opgemaakt. Zij zullen vermoedelijk worden gestraft met een Halt-afdoening. Dit is een alternatieve taakstraf waarmee wordt voorkomen dat zij een strafblad krijgen.

Hennepplantage ontmanteld

HOUTEN - In een woning aan het Ploegveld in Houten werd in de nacht van zaterdag- op zondag een hennepkwekerij ontdekt door de politie. De planten waren net geoogst. Door de politie is de installatie in beslag genomen. Mogelijk is ook de stroom illegaal afgetapt. De bewoner van de woning is ingesloten.
De politie onderzoekt de zaak nader.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie