Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ruim 100 miljoen onverzekerde schade ondernemers Enschedé

Datum nieuwsfeit: 11-09-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
MKB-Nederland

MKB Nieuws, bericht

11-09-2000
Ruim f 100 miljoen onverzekerde schade bij ondernemers Enschedé-ramp Het onverzekerd bedrag van ondernemers die getroffen zijn door de vuurwerkramp in Enschedé bedraagt ruim f 101 miljoen. Slechts 29,3% van de ondernemers blijkt verzekerd te zijn tegen bedrijfsschade. Dit blijkt uit een steekproef onder 116 ondernemers, vrijwel allen behorend tot de groep zwaarst getroffenen, en is bekendgemaakt door de Ondernemersvereniging Gedupeerde Ondernemers Vuurwerkramp Enschede/MKB-Nederland.

Medio juni werd door Deloitte & Touche een schatting gemaakt van de schade voor ondernemers als gevolg van de vuurwerkramp. De totale ondernemersschade werd daarbij geraamd op ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie